+36 70 340 6172 kapcsolat@sziciliazamata.hu

Foglalás

Küld el nekünk foglalásodat

Foglalás menete

Ha elhatároztad magad nem marad hátra más mint, hogy e-mailban vagy a facebook oldalunkon írj nekünk üzenetet, foglalási szándékkal,( még a repülőjegy vásárlása előtt).

Miután válaszoltunk foglalási szándékodra és átbeszéltünk mindent valamint írásban is visszaigazoltuk fogalalásod a következőket tartsd szem előtt:

A foglalás a teljes összeg 20% előleg befizetése után ( euroban kell, hogy megérkezzen a bankszámlára) válik érvényessé, amit banki átulással kérünk teljesíteni.

A gasztrotúra fennmaradó összegét azaz 80% közvetlen megérkezésedkor kell teljesíteni szintén euróban és készpénzben. Amennyiben kevesebb, mint 30 nappal a választott gasztrotúra kezdőpnapja előtt lemondja foglalását sajnos az előleget elveszti. Abban az esetben, ha a jelentkező a foglalt személyek számával megegyező személyt vagy személyeket talál maga helyett a választott túrára ( és általuk az előleg befizetése megtörténik) természetesen a befizetett előleg a foglalószemélyszámára visszajár vagy az adott naptári évben megrendezett Sapori Siciliani gasztrotúránkra felhasználható.

Hozzájárulok, hogy a sziciliazamata.hu számomra e-mailt küldjön.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Cégadatok

Sapori Siciliani

  • Cím: Siracusa, Via Elorina, 190,
    96100 Arenella
  • Tel.: +36 70 340 6172
  • E-mail: kapcsolat@sziciliazamata.hu

Tárhelyszolgáltató

TeraHost Kft.

  • Cím: 2220, Vecsés, Kinizsi utca 73.
  • Tel.: +36 30 690 9394
  • E-mail: info@teratarhely.hu

Szállás partnerünk

Aranceto Hotel

Közvetlen repülőgép járat Szicíliára

WizzAir

Legutóbbi bejegyzéseink

Share This