+36 70 340 6172 kapcsolat@sziciliazamata.hu

Blog

Akciós ajánlat! Minden meghírdetett időpontra!!

Akciós ajánlat! Minden meghírdetett időpontra!!

Kedves Gasztrotúrázok,Szeretnénk minden kedves túránkra jelentkezőknek egy fantasztikus akciót kínálni!Minden aktuálisan meghírdetett gasztrotúránkra kedvezményes áron lehet jelentkezni a férőhelyek korlátozott számban elérhetők.Nincs más tehendőd csak kitölteni a...

bővebben
Egy gasztroturista szemével..

Egy gasztroturista szemével..

Olaszország nekem örök szerelem. Szerintem ami szépségre az ember vágyhat, ott mindent megtalál tengerek, hegyek, tavak, csodalatos szigetek, építészeti remekművek és persze a történelem persze ez csak az én véleményem, amin lehet vitatkozni. Hosszú-hosszú...

bővebben
Cannolo Siciliano

Cannolo Siciliano

Cannolo Siciliano Ha Szicília és édesség akkor természetesen Cannolo. A legismertebb és egyben leghíresebb Szicíliai cukrászati sütemény a cannolo eredetileg csak karneválok idejét készítették. A tészta alapanyagai: liszt, cukor, bor. A tésztából gyűrűket formálnak,...

bővebben
Street Food Fest Catania 2018

Street Food Fest Catania 2018

Street Food Fest Catania 2018 A hétvégén megtendezésre került a Street Food Fest Cataniában, via Etnán. Igazi gasztronómia megmozdulás láthattak az érdeklődők. Soha nem látott tömegeket vonzott az esemény, ahol több mint 30 különböző nemzetközi street food-ban jártas...

bővebben

Receptek

Polpette di melanzane

Polpette di melanzane

Polpette di melanzane Nehézségi fok: könnyű Elkészítési idő: 30 perc Főzési idő: max. 15 perc Adag: 4 főre Hozzávalók: 800 gr padlizsán (2/3db közepes méretű padlizsán) 150 gr zsemlemorzsa 1 gerezd közepes méretű fokhagyma ( ízlés szerint) Egy csipetnyi...

bővebben
Sfoglia con ricotta e spinaci

Sfoglia con ricotta e spinaci

Sfoglia con ricotta e spinaci Íme a gasztrotúránkon elkészített ételek receptje, hogy otton közösen is könnyen  elkészíthető legyen. Nehézségi fok: könnyű Elkészítési idő: 20 perc Főzési idő: max. 30 perc Sütő hőfoka: 180 C Adag: 4 főre Hozzávalók: 1...

bővebben
Pasta fresca ai gamberi e pomodori

Pasta fresca ai gamberi e pomodori

Buongiorno Gasztrotúrázók! Pasta fresca ai gamberi e pomodorini Nehézségi fok: könnyű Elkészítési idő: 30 perc Főzési idő: max.20 perc Adag: 4 főre Hozzávalók: Hozzávetőlegesen 400 gr tészta ( a tészta formáját ízlésetekre bízzuk) 300 gr megtisztított rák (ami...

bővebben
Gnocchi al pomodoro al forno

Gnocchi al pomodoro al forno

Buongiorno! Nehézségi fok: közepes Elkészítési idő: 40 perc Főzési idő: max. 30 perc Sütő hőfoka: 180 C Adag: 4 főre Gnocchi al pomodoro al forno Hozzávalók a tésztához: 300gr liszt (a túrán 00 lisztből készítettük) 1 kg burgonya 1 tojás Só ízlés szerint Szószhoz: 1...

bővebben
Lasagna alla parmigana

Lasagna alla parmigana

Buongiorno! Íme a gasztrotúránkon elkészített ételek receptje, hogy othton közösen is könnyen elkészíthető legyen. Nehézségi fok: közepes Elkészítési idő: 40 perc Főzési/sütési idő: max. 30 perc Sütő hőfoka: 180 C Adag: 4 főre Lasagnia alla parmigiana Hozzávalók: 2...

bővebben
Orata a cartoccio

Orata a cartoccio

Buongiorno! Íme a gasztrotúránkon elkészített ételek receptje, hogy otton közösen is könnyen  elkészíthető legyen. Nehézségi fok: könnyű Elkészítési idő: 40 perc Főzési idő: max. 35-40 perc Sütő hőfoka: 180 C Adag: 4 főre  Orata a cartoccio Hozzávalók: 4 oràta vagy...

bővebben
L’insalata di finocchi e arance alla siciliana

L’insalata di finocchi e arance alla siciliana

L'insalata di finocchi e arance alla siciliana   Buongiorno! Egy kis inspiráció a gyors ebédhez. Típkus szicíliai saláta különlegesség, aki még nem járt sziciliában talán furcsának találja ezt az ízkombinációt. A narancssaláta eredetileg arab eredetű étel, a...

bővebben
Pepata di cozze

Pepata di cozze

Pepata di cozze Buongiorno! Íme a gasztrotúránkon elkészített ételek receptje, hogy otton is közösen eltudjátok készíteni. Nehézségi fok: könnyű Elkészítési idő: 30 perc Főzési idő: max.10 perc Adag: 4 főre Pepata di Cozze Hozzávalók: Fekete kagyló 1,5 kg Őrölt fekete...

bővebben
Lóbab avagy Fave

Lóbab avagy Fave

Lóbab avagy Fave Buongiorno! Fókuszban a Lóbab avagy Fave. Hoztam nektek egy nagyon könnyen elkészíthető ízletes tavaszi ételt, akár köretnek is tálalható, de magában is fogyasztható. Vegeteriániusok figyelem Ha tavasz akkor lóbab szezon. Íme a recept: Nehézségi fok:...

bővebben

Cégadatok

Sapori Siciliani

  • Cím: Siracusa, Via Elorina, 190,
    96100 Arenella
  • Tel.: +36 70 340 6172
  • E-mail: kapcsolat@sziciliazamata.hu

Tárhelyszolgáltató

TeraHost Kft.

  • Cím: 2220, Vecsés, Kinizsi utca 73.
  • Tel.: +36 30 690 9394
  • E-mail: info@teratarhely.hu

Szállás partnerünk

Aranceto Hotel

Közvetlen repülőgép járat Szicíliára

WizzAir

Legutóbbi bejegyzéseink

Share This